Content Creatie

Word koning in Content

De kracht van content

Content bestaat uit een aantal verschillende elementen, namelijk tekst, afbeeldingen en video’s. Conup zorgt voor alle 3 deze elementen op maat en in overleg. Hierbij kunt u denken aan geoptimaliseerde teksten voor op uw website, foto’s in de huisstijl van uw bedrijf voor op social media en een bedrijfsvideo. Conup werkt volgens een logisch stappenplan, dit stappenplan zorgt voor een juiste beleving in de bedrijfscontent.

Uitgelichte Diensten

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo grijpt de aandacht en zorgt ervoor dat uw boodschap sneller en beter bij de bezoeker terecht komt. Daarnaast krijgt de klant een beter beeld van uw bedrijf en neemt het vertrouwen van de klant in het bedrijf toe.

Social Media Content

Met onze kennis maken wij content gebasseerd op de doelgroep en op het platform waar deze doelgroep zich bevindt. Wij zorgen ervoor dat jou doelgroep direct bereikt wordt en de content niet vergeten wordt.

Promotievideo

Je wilt graag je bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen binnen je doelgroep. Wij maken een promotievideo op de meest effectieve manier om je klanten te blijven binden, te boeien en te verrassen aan het bedrijf, product of dienst.

Wij Garanderen


betaalbare professionele content


Transparantie: inzicht in uw project


snelle oplevering

Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje in ons portfolio om een helder beeld te krijgen van onze service!
Video afspelen
Video afspelen
Zo gaat Conup te werk

Fase 1

Persoonlijk Gesprek

Fase 2

Script/Opnames

Fase 3

Beoordeling

Fase 4

Oplevering

Contact

Direct contact opnemen met ons? Dit mag natuurlijk altijd! Vul hieronder even uw gegevens in en wij proberen zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking of is er iets niet duidelijk? Dat mag natuurlijk ook! Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!