Onze Diensten

Alles voor jou geregeld

Conup biedt 2 hoofddiensten; “Content Creatie” en “Video Optimalisatie”. Onder elke hoofddienst heeft Conup “sub diensten” gecreëerd om nog specifieker te werk te gaan!

Zie hier een voorbeeld van een video van Conup!

Content creatie

Met behulp van Content Creatie helpt Conup jouw dienst of product zo goed mogelijk te presenteren, door middel van video, beeld en geluid!

Video optimalisatie

Video optimalisatie om jouw video zo goed mogelijk te laten tonen aan de juiste doelgroep. Welk doel heeft de video en hoe breng je het verhaal over?

Uitgelichte Diensten

Bedrijfsvideo

Een Bedrijfsvideo is een onderdeel van Content Creatie. Een Bedrijfsvideo grijpt de aandacht en zorgt ervoor dat je boodschap sneller en beter bij de bezoeker terecht komt. Daarnaast krijgt de klant een beter beeld van jouw bedrijf en neemt het vertrouwen van de klant in het bedrijf toe.

Online marketing advies

Bereik jij al je klanten al? Ben je snel en makkelijk te vinden op het internet? is het duidelijk waarvoor je staat? Met het online marketing advies van Conup krijg je direct inzicht in wat je kan verbeteren op gebied van online marketing en hoe je dit moet toepassen!

Promotievideo

Een Promotievideo is een onderdeel van Content Creatie. Jij wilt graag je bedrijf product of dienst onder de aandacht brengen van je doelgroep. Een promotievideo is de meest effectieve en goedkope manier om jouw klanten te blijven binden, boeien en verassen aan bedrijf, product of dienst.

Online marketing training

Wat zijn de nieuwste updates binnen de online marketing wereld? Welke kanalen kan je allemaal inzetten? Je hele bedrijf een online marketing training geven? Conup zorgt ervoor dat al jouw collega's weer bij zijn op gebied van online marketing.

Social media content creatie

Social media Content Creatie is een onderdeel van Content Creatie. Social media speelt een grote rol in het dagelijkse online bedrijfsleven. Je wilt je product of dienst onder de aandacht brengen via Social Media. Een logische stap om eens goed na te denken over professionele content!

WordPress service

Conup neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat alle updates vlekkeloos verlopen. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en technisch goed in elkaar zit.

Is Conup Geoptimaliseerd?

Optimalisatie is een belangrijk onderdeel binnen Conup. Daarom optimaliseren wij onze website constant, net als die van jou!

www.conup.nl 100%