Online Marketing Advies

Online marketing is tegenwoordig een must voor je bedrijf. Iedereen is dagelijks aan het surfen op het internet. Het is daarom belangrijk dat je gevonden wordt via google. Wanneer je gevonden wilt worden door potentiële klanten is het belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de structuur in je website, google moet eerst begrijpen hoe je website in elkaar zit voordat hij jou boven in de zoekresultaten laat komen. Daarnaast zijn er nog ontzettend veel factoren die invloed hebben op je vindbaarheid!

Zo gaat Conup te werk

Analyse

Conup zal beginnen met het analyseren van de huidige website. Hoe zit de website op dit moment in elkaar, wordt je al gevonden op bepaalde zoektermen en wat voor structuur is er op dit moment? Dit is nodig om een zo goed mogelijk advies te geven.

Advies

In het adviesplan zal naar voren komen waar de pijnpunten op dit moment liggen en welke optimalisatie er nodig zal zijn om beter vindbaar te worden en de conversie uiteindelijk te verhogen. Het advies bevat uitgebreide optimalisatie tips en quick wins.

Oplevering

Het adviesplan wordt opgeleverd in een mooi samengesteld document met uitgebreide uitleg en tips en tricks. Wanneer er iets onduidelijk is kan hierover altijd vrijblijvend contact voor opgenomen worden.

Contact

Direct contact opnemen met ons? Dit mag natuurlijk altijd! Vul hieronder even uw gegevens in en wij proberen zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking of is er iets niet duidelijk? Dat mag natuurlijk ook! Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!