WordPress service

Bent u altijd lang bezig met uw eigen wordpress website? Conup biedt u wordpress service. Conup neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat alle updates vlekkeloos verlopen, aanpassingen gedaan worden zonder dat klanten daar last van hebben en helpt u met alle dingen op binnen wordpress.

 

Zo gaat Conup te werk

Inventariseren

Hoe staat je website er op dit moment voor aan de achterkant? Is de website up to date? Voldoet de website aan alle privacy regels en is je website wel helemaal veilig? Conup zet alles op een rijtje maakt inzichtelijk wat er gedaan moet worden aan de website!

Updaten

Nadat alles inventariseert is, en duidelijk is wat er gedaan moet worden gaat Conup aan de slag! Wij zullen de website updaten, optimaliseren en veilig maken! Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de website aan alle privacy regels voldoet.

Bijhouden

Het is belangrijk dat je website up to date blijft! Conup zorgt er voor dat je website altijd veilig blijft, je zelf altijd op de hoogte blijft van de updates die eraan komen en wat het precies inhoudt. Het is niet verplicht om dit door ons te laten doen, maar wel handig!

Contact

Direct contact opnemen met ons? Dit mag natuurlijk altijd! Vul hieronder even uw gegevens in en wij proberen zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking of is er iets niet duidelijk? Dat mag natuurlijk ook! Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!